coooold

Kom precis hem från city. Har lunchat och bara pratat med Daniela hela eftermiddagen. Bra tjej de där som jag tyvärr träffar alldeles för sällan. Det är ju problemet när man bor i en sån här stor stad, de tar sån tid o ta sig till varandra. jag bor i norra delen och hon södra. Hade en bra dag ihop i alla fall. Men fy faaaasen va kallt de har varit idag. 18 grader. Kallaste dagen i Sydney sen jag kom hit. Nu längtar jag till juli så jag får åka till Cairns och Hawaii. Vill ligga vid en pool och känna att man nästan dör av värme, måste ha något kallt o dricka och bara slänga sig i vattnet. Geee mig!

Igår blev de en väldigt lugn dag. Nästan så lugn så jag blev uttråkad. Men avslutade med filmkväll hos Federica i alla fall.


Filmkväll


jag och Daniela:)

Njut av era extra lediga dagar där hemma. Själv ska jag bara ta de lugnt resten av kvällen för imorgon är de dags o ställa klockan igen:)

PUSS!

the avengers

Såg som sagt The avengers igår. Helt okej film, ganska rolig emellan åt. Jag är väl inget jätte fan av science fiction men ibland så är de rätt bra:) Vi såg den i 3D också, ibland kan jag nästan känna att jag blir lite yr i huvudet av de men de gick faktiskt bra, kanske inte allt för mycket 3D effekter dock. Men helt klart sevärd film:)


Footy

Gym med min PT idag, gjort lite ärenden. Sen har jag bara göttat mig med ett varmt bad. Och sen på sen eftermiddagen kollade jag på Findlays footy träning. Jag har aldrig förstått den sporten. Man springer typ runt o skadar varandra. (Dock inte småttingarna)
Nu ikväll ska jag på bio. The avengers i 3D.

Findlay - Erica I will soon fall in love with u. And then i will marry u. But I have to grow up a bit more first..
And we can have two kids.

Se, inte bara jag som har planerat vår framtid;)

image description
Redo för Footy

ttys,

Australien, jag kommer tillbaka

Okej, jag har bestämt mig för hur min framtid ska se ut. Jag ska tillbaka hit om 20 år och gifta mig med Findlay.
Spana in dom här bilderna så förstår ni mig nog;) Huuur söt får man bli?






Two up


Här spelas de Two up och Sofie får testa att kasta men hon blir inte så glad när hon förlorar;) haha

Anzac day

Igår hade jag en väldigt bra dag. Det var Anzac day och de betyder att nästan alla människor i Australien och på Nya Zeeland är lediga. Man ska hylla hjältarna som har offrat sig i krig om jag har förstått de rätt. Så alla gamla soldater går runt i sina kostymer med alla sina medaljer på osv. Och så åker alla till pubbar och firar under hela dagen.
Denna dagen på året är den enda dagen då de är lagligt att spela Two up. Ett roligt spel men oj så lätt de va o förlora massa pengar. haha. Spelet kommer tydligen ifrån någon krigstid då soldaterna inte hade så mycket o göra så då spelade dom det. 

Hela dagen var kanon, vädret var bra, jag träffade både nya och gamla vänner, åt god mat och drack gott.
En av anledningarna till att jag i slutändan valde att åka som Au pair var ju för att de är de bästa sättet att få uppleva alla traditioner i ett annat land och faktiskt se hur de är att leva i ett land. Så jag tyckte att de var super kul att se hur denna dag firas. Tummen upp för Anzac day helt klart:)


Sofie och Emma. Dom såg inte alls svenska ut där bland alla australienare;)


jag och sofie. Jag är bra glad att jag har lärt känna denna tös ska ni veta.
Hon är från Skövde för övrigt om de är någon av er som känner igen henne så vet ni varför;)


Jo men de va kul så länge jag hade några pengar kvar;)

Cheers


twitter and formspring

Jag skrev ju för ett tag sen att jag hade skaffat twitter och där är mitt namn @ericahellberg
Men nu anmälde jag mig precis till formspring.me också. Vet egentligen knappt vad de är men verkar vara en populär sida. haha. Är ni medlemmar där så är mitt namn i alla fall itsericaH.


saknar min flumm kompis

Fy fasen vad jag saknar att flumma med en av mina bästa vänner där hemma. Ingen kan flumma så bra som vi två tillsammans. Tacka vet jag att vi båda har viber och kan ringa och barnsla oss lite om vi har behov av de;)


Jag och Sandra under svenska sommaren 2011:)


Lite bilder från dagen

Tänkte bara visa några bilder på hur gött jag har haft de idag;)




Här ser ni mitt "blonda" hår;)


Köpte små jordgubbar idag också. Äter ju minst en låda om dagen. Har garanterat ätit dubbelt så mycket jordgubbar sen jag kom hit än vad jag har gjort på 19 år i Sverige;)

Hårt arbete

På grund av att jag jag har ett sa tungt arbete sa kanner jag att jag behover en dag nere vid poolen;)
Skämt o sido, men jag har faktiskt inte solat på evigheter kānns de som nu så idag blir de lite poolhäng.
Man blir bra bortskämd när man är här. Hade de varit den här värmen i Sverige hade man solat varje dag men bara för de är höst här nu och man har vant sig vid sommarvädret som var här så tycker man helt plötsligt att de är lite kallt nu. Haha.
Aja, idag ska jag i alla fall försöka få en bättre bränna igen;)


Cheers


BBQ Sunday

Hade en lång sovmorgon för första gången på jag vet inte hur länge. Sov till 11, spelade lite gura och sådär innan jag mötte upp min host familj och Federicas host familj hemma hos F. God mat och bra sällskap. Vädret vände från fint till grått o regnit nu på seneftermiddagen. Detta väder gör en så trött. Känns som jag är redo för sängen redan nu och klockan är 5pm. Men om en stund är de dags för The voice. Mitt favorit program här borta. Annars måste säga att svensk tv är bättre än den är här.
Sen ska jag nog skypea med min familj:)


Federica mumsar på efterrätten


hårskillnad

Hej på er!
Lördag idag. Göttmos. På förmiddagen tog jag hand om Findlay för föräldrarna var med i ett race. Skipaddling, springa i sanden, simma och knäbordspaddel. Och de är inga korta distanser. Bara skipaddlingen tog 40 min vad jag förstod. Sjuka människor som ens ger sen in på något sånt. Men Ruth gjorde bra ifrån sig såklart och kom tvåa:)
Sen åkte jag till gymmet och gjorde lite ärenden. Ikväll blir de filmkväll med Federica och Sofhie.
Och mina kära vänner där hemma i Sverige. Om ni undrar varför jag har blivit så tråkig och aldrig festar så vet jag inte riktigt vad som hänt. Men de är faktiskt inte lika roligt utan er.
`
Tänkte visa två bilder som visar hur mycket min hårfärg har förändrats se jag kom hit.
Bild 1 är från min hejdå fest som jag hade kvällen innan jag åkte. Ledsen tjej på bilden men de behöver ni ju inte bry er om:P
Bild 2 är för två veckor sen. Och jag vill påstå att håret är nästan ljusare i verkligheten
Frågan är ju vilken hårfärg jag ska ha. Bild 1 är alldeles för mörkt men kanske något mitt emellan. Eller är den nuvarande hårfärgen bra? Tänk på att de är ännu ljusaren i verkligheten. Verkligen blont i fram.




Have a good day dudes!

Fredag i city

Hejhej!
Idag har jag spenderat hela dagen i city. Efter att jag lämnat Findlay så mötte jag upp Sofhie och så gick vi till gymmet en sväng och sen lunchade vi på Subway. YUM! Jag bara älskar de stället alltså:)
Sen kollade jag och mina host föräldrar på Findlays show, de va sista dagen på acting skolan så dom hade en uppvisning. 

Tar de lugnt nu ikväll och har lite av en skypekväll för imorgon ska föräldrarna vara med i ett race så jag ska ta hand om pojken på förmiddagen.


Sofhie o Subway, bra kombo:)


De var en fin solnedgång ikväll:)

Ttys,

Cairns!

WIIIIIIHOOOO! jag har bokat en resa upp till Cairns. Jag har en veckas semester veckan innan vi åker till Hawaii så då passar jag på:) Cairns är nog mest känt för sitt Barriär rev. Så jag har redan nu en snorkningsdag i revet inbokat:D Plus att detta är i norra Australien och om man ska upp dit är det bäst under "vintertid" för då är de som bäst väder där uppe:D Så nu ser jag fram emot juli ännu mer:D


Detta är jag om några månader:) GE MIG!


Här ser ni var Cairns ligger i förhållande till Sydney. Tänk på att Australien är större
än Europa så de är rätt långt avstånd ändå.

Cheers!

Från hatare till älskare

För några år sedan kunde jag inte äta en tugga av en smörgås till frukost utan att känna mig proppmätt. Och nu kan jag nästan längta till frukost när jag ska lägga mig för att sova. Hur gick de till?;) Från mitt hat- till älsklingmål;)

Vädret här har varit katastrof de senaste två dagarna. Är man svensk så tror man att man vet hur de är när de regnar. Men antingen har jag glömt hur de var eller så regnar de galet mycket här när de väl regnar. Plus att när de är rusningstrafik på de så blir de KAOS! Igår tog de dubbelt så lång tid för oss när vi skulle ta oss in till stan.
Hade en ny gitarr lektion igår, ska lära mig, Free fallin, Hallelujah och I´m your nu:)

PUSS!


lite närmre mina mål

Hade ett riktigt bra pass med min PT idag. Och jag börjar faktiskt komma närmare mina mål, både värk i rygg o knän har blivit bätter och även vågen börjar gå åt rätt håll. Så hoppas att de fortsätter såhär nu:)
Annars har jag inte gjort så mycket mer än att kört bil fram och tillbaka till city två gånger. Findlay går i en acting skola där nu sista lov veckan. För säkerhetsskull är de Sydneys mest exclusiva skola vad gäller sånt. En del har de bra;)


utanfor skolan med Harbour bridge i bakgrunden:)

Ha en bra dag
Cheers


ska vi ses över ett glas vatten?

Jag har tänk på en sak. Hur tråkigt låter de inte egentligen när man säger. Ska vi ses över en kopp kaffe? Man låter ju som 40 plus. Och tänk för mig då som inte ens dricker kaffe. Jag får säga, ska vi ses över ett glas vatten?
Ja sånna här ovärda saker kan jag fundera på ibland. haha

Men kaffe/vatten stunden med Hannah igår var i alla fall lyckad och jag är glad över att få nya australienare kompisar:)

PUSS

söndag förmiddag

Vaknade kl 8 idag och kunde inte somna om. Fattar inte vad som hänt med mig. Jag vaknar ofta tidigt och kan inte somna om men sen efter lite frukost och sådär så blir jag trött igen. Men jag låg kvar i sängen och bara tog de lugnt till strax innan nio sen blev de frukost och gymmet med Kane.
Nu har jag nyss käkat lunch och ska strax iväg och möta upp en förhoppningsvis ny kompis.
Ja så intressant har min dag varit hittills.
Puss o hej


American pie the reunion

Hejhej!
Jag ska borja med o saga grattis till farmor dar hemma i svealand:) hade garna kommit pa kalas o atit hennes mat. Vad slar farmor och mormors mat liksom?;) hoppas du far en bra dag i alla fall:)

Min dag har sett ut som sahar. Power walk langst stranden, kollat pa en simtavling som var till minne av de tva killarna som har om kommit i surftavlingar, latat mig nere vid poolen, spelat bowling, varit ute o atit och sist men inte minst varit pa bio och sett American pie the reunion. Basta American pie som gjort, galet rolig.

Nu ar de dags o dejta sangen.
Ha en bra dag Sverige!
Ttys


Cinema with my little man

Har har man ju fyra terminer i skolan sa dom har lite langre lov pa host och var. Sa pasklovet ar i tva veckor. En vecka har redan gatt sa de ar gott. For nar man jobbar som au pair foredrar man nar barnen ar i skolan for da har man ju ledig tid. Men vad som ar bra med min host familj ar att dom ar sa aktiva sa dom bokar in pojken pa olika aktiviteter nastan varje dag sa da far jag min lediga tid anda.
Men idag har de varit en dag utan nagot planerat sa vi har varit pa bio ihop, ratt chill de ocksa:)

Jag - finnie, behover du ga till toan innan bion?
Findlay- nej
Jag- ar du saker? Vi kan ga tillsammans for jag behover kissa.
Findlay- nej men da maste vi skynda oss sa du inte kissar i byxorna.
Vem tar hand om vem har egentligen?;) haha

Foraldrarna kommer hem om en stund och sa aka jag ta mig till gymmet sen blir de nog en ratt lugn fredagskvall:)

Puss o kram


jordbävning och tsunami i Australien

Hej på er!
Idag har jag haft ett riktigt bra pass med Adam. Denna gången har han lagt upp ett circelspass för mig. Var helt slut i kroppen efter. Så nu har jag tre program att variera mellan. Kan tycka att de blir rätt trist o bara göra samma sak på gymmet jämt så nu känns de bra:)

Jag har hört att de har varit en stor jordbävning som eventuellt skulle göra så de blev tsunamis i Thiland, Indonesien och även Australien. Detta fick jag ett meddelande om på facebook igår kväll innan jag skulle somna. Jag hade inte hört ett ljud men en del där hemma i Sverige blev oroliga och ville kolla så vi mådde bra. Faran är nu över och de var aldrig någon risk att de skulle drabba Sydney. Men jag får tacka så mycket till er som hörde av er och undrade hur de gick:)
Jag tycker att de är lite komiskt att de står i tidningarna och hörs på radion i Sverige men här har vi inte hört ett ord. De enda dom pratar om på radion här nu är att One direction, Rihanna och Zac Efron är här. Känidar är viktigare än jordbävningar på denna sidan av jorden;)


Denna kängurun hoppade fram när vi gick runt i vulkanen i helgen. Inte speciellt människorädd:)

de där med vänstertrafik

Hallå hallå.
Dagen har rullat på bra. Findlay var på Zoo:t med en kompis under förmiddagen och på eftermiddagen var de här hemma och lekte så då kunde jag mest chilla o se på tv. rätt gött:) Annars har jag bara hunnit med gymmet idag.
Och jag måste ju berätta om när jag käkade lunch idag. Då satt jag och kollade på tv och så var städarna här och gjorde lägenheten fin. Snacka om att jag kände mig som en rikemans fru när jag satt där och hade fullt med människor som städade och diskade efter mig;) haha

Pga att jag inte har så mycket o skriva om idag så tänkte jag berätta lite om denna vänstertrafik som så många av er frågar om. Är de svårt? Känns de fel? Har du kört på fel sida av vägen? osv.. Men jag kan berätta att redan för några månader sedan så såg jag på tv, och som så mycket annat så var de amerikanskt, och de innebär att dom körde på höger sida av vägen. Och jag "hoppade" till i soffan och trodde dom skulle krocka för jag tyckte de såg ut som dom körde på fel sida av vägen. haha. Snacka om att man vänjer sig fort vid nya saker:)

Btw, jag har fått se familjens renoveringsplaner till huset. Planen var ju att vi skulle flytta in i oktober men tiden har runnit iväg och de blir nog först i januari. Och jag kan säga att jag funderar nästan helt seriöst på att förlänga bara för att få bo där;) För de kommer vara en "au pair" avdelning i huset. Egen ingång, eget vardagsrum, sovrum, toa osv...som en egen lägenhet fast i deras hus. Snacka om gött:) dessutom kommer allt vara nytt, snyggt och fräscht. 



ttys,


happy b-day Kane

Tillbaka i vardagslivet igen. Har varit galet trött idag så de enda vettiga jag har gjort är att handla lite grönsker och var på gymmet en snabbis annars har jag bara sovit. Och ändå är jag super trött nu ikväll igen.
Blev inte mycket sömn över påsk. Jag vaknade runt 7.30 - 8.00 varje dag och sen var våra dagar ganska intensiva.

Findlay har ju påsklov nu men som tur är så planerar familjen massa roliga aktiviteter för honom varje dag så då får jag min lediga tid på dagarna i alla fall. Jaa jag vet att jag har ett chill jobb:)
Ikväll har vi i alla fall firat Kane, en av Greg´s äldre sönder som fyllde 32 år. Ännu en anledning till o vara onyttig. Har blivit en helt del onyttigheter de senaste. Jag som var på så bra väg med mitt nyttiga liv. Men de är bara o starta om igen;)

Jag har föresten köpt en bok, ja ni läser rätt. Erica Hellberg har köpt en bok på egen hand. Life without limits heter den och de är skriven av Nick Vujicic. För er som inte vet vem de är. Sök på youtube och kolla på videos med honom. En helt otrolig männsika. Så ska bli intressant o läsa hans bok. Någon som läst den?


Byee

home sweet Sydney

Hej på er!
Då var påsken över och jag har kommit tillbaka hem till Sydney. Vi har haft en riktigt bra semester. Dock har de varit kallt. Glad att jag bor i Sydney så vi får ha hyfsat varmt ett tag till:)
Igår kväll (sista kvällen) var vi på bilrace tävling. Var kul faktiskt:) Och tidigare på dagen var vi och kollade på en gammal vulkan och där såg vi både levande kängurus, koalor och emus:)
Såg min första vilda känguru när vi åkte längst Great ocean road dock. Men han/hon var rätt död så de kanske inte riktigt räknas:)

Nu är jag galet sur. Min kamera har krånglat ett tag men så fungerade den hyffsat under resan men nu när jag kom hem och ska lägga över bilderna så har de flesta bilderna försvunnit.. Så nu har jag nästan inga från G.O.R. Framförallt inte de bra bilderna.. störande!!

Men ni kan få se lite bilder iaf:)


image description
Början på Great ocean road

image description
Ruth på studsmattan;)


jag och findlay längst Great ocean road


död känguru




Lille-man tyckte att bilarna lät för mycket på bilracet så han somnade istället;)

Dags o sova. Imorgon är de dags för jobb igen:)
Take care

Great ocean road

Idag har vi gjort de jag sa lange velat gora. Vi akte langst Great ocean road. En helt klart maffig kust:)

Dock ar vagarna dar langst kusten de absolut mest krokiga jag nagonsin akt pa sa jag kan val saga att jag har varit ratt aksjuk hela dagen.. Varfor blir aksjukan varre ju aldre man blir?

Vi har ocksa gatt pa en promenad i regnskogen:) och nu ar vi i staden dar Greg vaxte upp, sa vi har sett hans gamla hus/skola osv.
Nu ska vi nog ivag och se ett akvarium.
Bra dag!


Lang dag

Denna dagen har varit lang men bra:) Klockan ringde 4am.

Vi har hyrt en bil och stannat pa lite olika stallen pa vagen:) tagit nagra dopp i havet, atit middag vid en restaurang vid piren har i Lorne som vi befinner oss over natten. Lorne ar précis i borjan av Great ocean road som vi ska aka och kolla pa imorgon:)
Vi har ocksa hoppat pa studsmattor som ar i markhojd. Och shit vilken svikt de va i dom.
Ruth har ju varit en riktigt duktig atlet som jag skrivit har pa bloggen tidigare sa hon gjorde galet mycket coola tricks. Man sag ratt lojlig ut dar bredvid henne;)

Bilden i forra inlagget ar foresten ifran nar jag var liten och hade kanindrakten som min syster anvande pa pask kortet i inlagget innan de:)


Off to Melbourne

Hejhej! Idag har jag varit en riktig latmask. Skulle egentligen surfat men beachen var avstangd pga for stora och farliga vagor. Sa jag tankte aka till gymmet istallet. Skulle bara ta en snabb powernap innan. Men de rakade visst bli 3 h.. Haha
Tog igen de nu pa kvallen istallet. Men usch sa slo man ar pa kvallen nar man ar van o trana pa morgonen/formiddagen.

Nu ar de i alla fall dags o sova. Ska upp 4am for att aka till flygplatsen. Dags for en ny Melbourne resa. Denna gangen ska vi aven se Great ocean road. Det ar nagot som jag har sett fram emot o se redan innan jag akte till Australien:)

Kommer formodligen gora nagot inlagg under helgen sa ni far se vad jag tycker om de:)

Ttys!


Easter card

Fick nyss ett påsk kort från mina favoriter där hemma. Lillebor och lillasyster. Jag saknar er sötingar!
Och världens goaste katt också, Selma:)

Ibland önskar man att man bara skulle kunna komma hem en snabbis för o puss o krama alla godingar där hemma. Eller att man var född i Australien och hade alla vänner och familj här redan, så får man träffa alla och ända vara i de bästa landet.

The hunger games

Jani, jag vet inte riktigt vad jag tycker om The hunger games. Helt klart en sevärd film men jag mådde nästan lite dåligt av den. Den handlar ju om barn som dödar varandra för att själva överleva för er som inte vet och de blev lite brutalt kände jag. Men filmens budskap är i alla fall bra och den är helt klart godkänd:)

Bilder från inlinesen igår

vilket proffs;)


Federica


Längst Manly beach är de helt perfekt för inlines, skateboard, longboard osv. Speciell känsla att bara åka omkring där:)


såhär snygga var vi med vår utrustning;)

Cheers

inget dåligt höstväder

De många tänker om Australien är att de är typ minst 30 grader året runt men så är de inte. Möjligtvis i norra Australien men här i Sydney och söder om blir de faktiskt "kallt". Här blir de nog ner mot 15 grader under vintern. Men också dagar då man kan ligga på beachen. I Melbourne har de varit dagar runt 15 grader redan nu så där kan de bli kallt. Där kan de till och med snöa.
Vad jag egentligen vill säga med detta inlägg är att än så länge har vi kanon höstväder. Hösten startar 1 mars så vi har redan haft en månad men de känns som högsommar. Inte mig emot, önskar att höstarna i Sverige kunde vara såhär också:)

Idag har de blivit gymmet och sen inlines med Federica. Ikväll blir de bio med Sofie och Jared. Vi ska se The hunger games:) Hoppas den är så bra som folk säger:)
Bilder från inlinesen får ni se imorgon förhoppningsvis:D


Hösten när den är som bäst:)

ttys!

Paris Hilton

På tal om Manly så har jag glömt berätta att Paris Hilton var här förra veckan. Hon åt lunch på en av mina favorit restauranger här, Hugo´s. Jäkla typsikt att man inte var där då:P
Många kändisar som hänger här i Sydney tydligen. Inte längesedan Talyor Swift och Aschton Kutcher var här också:) Skillnad mot Falköping o Skövde där de största som hänt är att kronprinsessan har varit på besök. hehe


Hon åkte givetvis inte färjan till Manly som vi "vanliga" människor gör;)

Jag hjärta Manly

Ja då var de redan April. Vart tog mars vägen?
På ett sätt så känns de som så längesedan Sandra var här så att de knappt känns som de har hänt. Och hon åkte sista dagarna i Februari. Men o andra sidan känns de som mars varade i en vecka. Hur de kan kännas så?
Jag har i alla fall varit här lite mer än 1/4 av min au pair tid. Känns konstigt när man tänker så. För på ett sätt önskar man att man aldrig ska behöva lämna Manly och familjen här.´

Idag är de som ni vet måndag och då börjar de vanliga rutinerna igen, finnie ska till skolan, jag till gymmet och sen gitarrlektion för lilleman på seneftermiddagen. Idag har Ruth jobbat hemifrån så hon har varit med oss också. Sen hann jag även med att hänga vid poolen en stund. Det har varit sommarväder i flera dagar nu:)


Jag älskar Manly!


beach handboll

Hej på er!
(Detta inlägg skulle publicerats igår)
Helgen har varit riktigt bra. Jag har göttat mig i solen och umgåts med kompisar.
Igår (lördag) gick jag och Federica upp sent efter vår utekväll. Så vi gick direkt ner och strosade runt i Manly. Sen när hon åkte hem mötte jag upp Magnus. Han är bror till en av mina kompisar hemma i Sverige. Har aldrig träffats förut men de va aboslut kul att ses. Han bjöd på middag, vi kollade på beach volleybolls tuneringen som var på stranden och sen tog vi en promenad och tjötade om allt och ingenting. Så nu har vi gjort upp planer att han ska försöka få med två av våra andra kompisar där hemma att komma hit så kan vi alla resa ihop när mitt au pair liv är över. De vore så galet kul:)

Idag har jag bara legat på stranden med Sofhie hela dagen och när jag var påväg hem så såg jag några spela beach handboll. Anledningen till att jag blev så förvånad var för att handboll finns inte i Australien. Så jag började prata lite med dom och sen helt plötsligt var jag med och spelade. Dom spelar varje söndag tydligen så kan vara kul att vara med någon mer gång. Jag spelade ju handboll innan jag skadade mitt knä och shit va kul de var när man åkte på Åhus beach handboll. Bästa cupen jag varit på, så jag fick allt lite flashbacks:)

Nu ska jag bara ta de lugnt. Är rätt trött, vi har ju ställt tillbaka klockan en timme här idag så det känns som klockan är mer än vad den är. Så nu skiljer de i alla fall 8 h mellan Sverige och Australien för er som undrar:)


Magnus


beach handboll

hejs!


fredagens surfning


federica jag och sofhie


jag och sofhie

En sondag pa beachen

Hej pa er!
Bilderna som jag utlovade igar kommer ikvall istallet. Vaknade sent igar och gick ner till beachen och kom inte hem forens ett pa natten och da somnade jag bums.

Just nu sitter jag pa beachen ocksa, skriver fran mobilen. Strax kommer Sofie och vi ska bara ligga har o gotta oss:) bade igar och idag har varit sanna dagar da jag tror Manly ar de basta stallet i varlden. Inte ett moln, varmt o skont, glada manniskor, beach volleyboll tunering, massor som surfar, listan kan goras lang:) Ja men ni forstar allt ar bara awesome:)

Hors senare. Cheers!


RSS 2.0