Miami Beach

Även denna dagen har vi spenderat vid beachen. Dock lite monligt idag. Men det kan nog vara skönt för vår hud att få vila lite mot super stark sol hela tiden.
Blir ledigt från solen imorgon också. Då ska vi till Sawgrass. Ett super story shoppingcenter. Som vi har längtat efter denna shopping alltså:)


Pensionär varning

Hej hopp!
Nu har sandra mått bättre i ett par dagar:) så vi har hängt på beachen och haft de gött:) men mycket mer än så har vi inte gjort. Riktiga pensionärer. Äter, solar o sover är ungefär vad vi ägnar oss åt:) men ni ska bara veta hur gött de är:)

En snubbe som klättrade upp i en Palm och hämtade nötter häromkvällen;)


Kräfta o sjukling

Hej på er!
Här sitter jag o ser ut som en kräfta. Bränt ryggen rumpan och ena örat så det står härliga till.
Men sandra är sjuk så idag får de bli en vilodag från solen. Kan nog behövas.
Tråkiga att att vi inte vet om hon har influensan eller blivit matförgiftad. Hoppas det går över snart i alla fall och att jag håller mig frisk. "Peppa, peppa"

Igår kväll hade vi en rolig utekväll. Var ju Australiaday och vi hängde med 9 aussies eller nått så det var riktigt kul:)
Får höra hela tiden att jag både ser ut och låter som att jag vore från Australien. Det tackar jag för:)
Såg en riktigt cool Batman bil också. Finns många bilar jag vill ha som åker runt i det här landet:)

Hoppas ni har haft en bra helg hemma i Sverige också:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1407384/images/2013/pic_51058b469606ee5ae0f7254b.jpg" class="image">


Tvätt

Tror våra roommates kommer älska att vi inte använde torktumlaren. Hela rummet ser nu mera ut som en tvättställning;)


Bye LA, hi Miami

Då har vi lämnat LA. Känns faktiskt som de var en lagom tid vi hade där. Plus att det för första gången började regna på natten innan vi skulle flyga därifrån. Så tur har vi haft med vädret hittills.
Kort och gott kan man väl säga att Los Angeles är en stad man kan ha galet mycket kul i, men en skitig stad. (Förutom lyxområdena). Plus att det är superduper stort. Vi hann ju dock med att se större delar av staden så det känns bra:) Men vi var verkligen redo för Miami när vi satte oss på flyget i torsdags:)

Hade inte så bra flyt när vi kom hit dock. Började med ett jäkla krångel för att få ut sandras flygbiljett hit, sen väl framme dumpar shuttle bussen av oss på fel ställe så vi fick ta reda på vägen själva. Sen när vi är på hostelet då har sköpen på flygplatsen kontrollöppnat mitt bagage vilket innebar att dom också bytte mitt kodlås. Så den kom jag inte in till. Lite knivig situation när man mer eller mindre lever i en resväska;)
Men allt har nu löst sig och vi har njutit av en heldag på beachen.
Och jag kan säga er att vi älskar Miami redan. Blandning mellan Manly och någon turistort i Spanien typ. Fast utan alla jobbiga försäljare som drar i en överallt. Mycket snygga människor, south beach som tydligen ska vara 7:de finaste beachen i världen och många mysiga restauranger. Passar oss som handen i handsken;)


Downtown

Idag har vi haft den lugnaste dagen hittills och de behövde vi nog.
Vi stannade inne på hostelet och tog de bara lugnt fram till 12 tiden sen fick de bli en löprunda genom Koreatown. Och jag vet inte om dom aldrig har sett några springa här förut eller om vi bara va så vansinnigt snygga när vi sprang för folk följde oss med blicken och bilar tutade hejvilt. Haha.
Sen när vi var påväg tillbaka till hostelet så var de en polishelikopter och tre polisbilar som cirkulerade här på gatan. Ett jäkla pådrag, men antar att de är lite av en vardag i den här staden;)

Sen åkte vi in till downtown och kikade lite, känns som man borde ha sett de om man ändå är här. Inte allt för mycket o ha. Downtown i Sydney är mycket trevligare och större:)

Och nu chillar vi på hostelet igen. Jag har sån jäkla huvudvärk sen någon dag tillbaka och sandra känner att hon kanske är påväg o bli förkyld så de är två slashasar som ligger här o spelar quizkampen och song pop på mobilen:)


Korea town

Jaha då har vi hämnat i Korea town. Här ska vi spendera våra två sista dagar i LA. Lite otippad att vi bor här men vi bokade bara det hostelet som verkade bäst nära LA downtown. Så imorgon ska vi nog ströga runt bland alla höghus.
Nu ser vi verkligen fram emot beachlivet som väntar i Miami och på Bahamas. Det är super kul o turists omkring såhär men ska bli riktigt gött o bara slappa ett tag:)

Hoppas ni inte fryser fast där hemma:)


Puss o kram


Disney adventure park

Hej hopp!
Sen jag skrev sist har vi hunnit med en hel del. Vi har åkt runt och kolla i Beverly hills, såg bland annat huset där Micael Jackson bodde i det sista, Jennifer Anistons och Lopez hus, Dr Phil, Christina Agulera, Janet Jackson osv. Många stora namn. Och enormt stora hus, undrar om dom ens själva har sett alla rum i deras hus;)
Sen har vi också varit på Madame tussaud i Hollywood, men de va inget o hurra för.

Sen har vi rört på oss lite söder ut, vi bor nu i Anaheim. Så vi tog oss ner till Newport beach igår. För er som kollade på serien The O.C så utspelades den där:)
Och idag har vi spenderat hela dagen på Disney aventure park. Har varit en riktigt bra dag som avslutades med en fin och häftig vattenshow, World of Color:)

Föresten så bor vi ju på hotell just nu. Ska tyvärr vidare imorgon men oj vad vi njuter ska ni veta. Efter vårt senaste Hostel som var rena mardrömmen så är detta rena paradiset:)

Ttys,


Universal studios

Jag kan nog saga att jag upplevt den coolaste nojesatraktionen som finns. Vi har spenderat dagen pa Universal studios och det var hur ballt som helst. Favoriten var Transformer ride. En 3D karusell dar man ar med och fajtas med transformers och faller ner fran skyskrapor, och usch va laskigt det var forsta gangen. Fanns massa andra roliga atraktioner ocksa.
Tror vi var dar pa basta dagen pa aret foresten, inte en enda minuts ko nagonstans. Nar min hostfamilj var har i somras stod dom ju minst en timme i ko overallt.
Nu mar jag nastan illa och ar hel snurrig av allt men helt klart 5 av 5 raker till Universal studios!

Imorgon ska vi kolla runt lite i Beverly hills och sadar. Vi har en dag kvar har i Hollywood innan det bar av till Anaheim och Disneyland. Hostelet vi bor pa just nu ar val av samsta standarden vi kan sta ut med sa vi har faktiskt bokat in hos pa ett hotell nara Disney och det ska bli bra gott. Riktigt billig och nice (sag sa ut pa bilderna i alla fall:))

Varmt och skont idag coksa, hela 24 grader och helgen ser ut att bjuda pa annu mer varme. Vi som hade raknat med att vastkusten skulle vara lite kylig:)

C ya

Walk of fame

Började dagen med en morgonpromenad från Santa Monica till Venice beach. 35 min promenad längst en underbar strand.
Vi hade dock blivit förvarnade hur de är i Venice beach men tror vi både gick en chock ändå. Mer uteliggare och pundare på samma ställe är nog svårt o hitta. Det var minst sagt intressant o se men vi var väldigt glada att de inte var en kvällspromenad vi tog kan jag säga er;)

Efter det tog vi oss in till Hollywood och här finns de många människor med karaktär kan jag säga er. Haha
Men det är ett häftigt ställe och full rulle. Har gått runt på Walk of fame gatan under dagen och kikat lite utanför The chinese theatre:)
Imorgon siktar vi på Universal studios. Något av de jag ser fram mest emot här i LA:)


Santa Monica, Malibu

Hej på er där hemma!
Nu är vi på plats i USA. Under dagen har vi strosat omkring här i Santa Monica som vi för tillfället bor i. Hur stor och fin strand som helst. Måste säga att gå gatan och sådär påminner och mitt kära Manly i Sydney. Vi delar för övrigt rum med två Sydney bor.
Vi har också hunnit med att åka till Malibu och kolla på fina hus och strand. Ni vet, där 2 1/2 man spelas in och där många kändisar har hus. Har nog sett bland dom finaste husen någonsin:)

Riktigt fint vårväder med 16 grader och strålande sol. Imorgon verkar de bli upp runt 20 grader och då ska vi även ta vårt pick o pack o bosätta oss i Hollywood i några dagar.

x


Byebye Sverige

Då gör jag min sista uppdatering på svensk mark för ett tag. Flyget går om 10,5 h och jag ska hinna sova, duscha, vaccinera mig och åka till flygplatsen och vara på plats minst 1,5 timme innan. wish me good luck!;)

Hörs från Staterna:)

Ttys,

Happy new year

Hej mina vänner!
Dålig uppdatering här igen.. men min jul har i alla fall varit bra, har blivit mycket tid med familjen och en hel del med vännerna. Som de ska vara helt enkelt:)

Nu är 2012 över, både på gott o ont tycker jag. Måste säga att 2012 har varit de bästa året för mig hittills. Har träffat så mycket nya härliga människor, rest mycket, fått en extra familj i Australien. Jag har upplevt så galet mycket roligt, spännande och lärorikt. Och dessutom fick jag två mysiga månader här hemma innan det var dags att rulla in på ett nytt år. Så samtidigt som de är lite tråkigt att avsluta detta kapitel så ser jag fram emot nya äventyr detta året. Börjar med USA o Bahamas. Bara 13 dagar kvar dit nu. Och efter det har jag aboslut ingen aning om vart livet kommer ta mig. Samtigt som de känns lite skrämmande så känns de som en skön frihet och jag är taggad på att göra något riktigt bra av detta år:) Återstår att se hur och vad som kommer bli 2013:s bästa studner:)
 

RSS 2.0