shopping

Som jag skrev förut så va de dags för shopping idag. Ruth skulle ju byta något hon inte ville ha och jag skulle få mig en telefon:) och gissa vad de va hon inte ville ha? jo en Prada väska.. så hon bytte den och tog ett par skor istället plus att dom köpte till en klänning. Bara skorna kostade över 6000 kr. hallå vart har jag kommit? haha.
De va kul o se stan lite mer iaf, de va som jag misstänkte, kaos. Folk överallt och hur mycket affärer som helst. Hittade min älskade Adidas affär nästan med en gång. så där lär jag ju spendera en hel del pengar framöver;) haha.

De hände lite grejer på stan också, en skådis från Glee serien var där och skrev autografer. Så de var lång kö med skrikande tjejer som väntade i flera timmar på o få sin autograf:) haha.

De märks att jag fortfaraned är jetlaggad. När vi kom hem från stan la jag mig för o läsa lite. Somande som en stock tills ruth väckte mig för att de va dags för kvällsmat. Då hade dom hunnit med o bada i poolen o grejer. haha. Men nu är de dags o sova för natten, hoppas jag kan somna igen bara. Men känns inte som de kommer bli några bekymmer;)

Bilder på mitt rum:)

stor o goo säng:)



Godmorgon Sverige, Godnatt Australien


uppe innan tuppen

Hej!
Klockan är inte ens 6 på morgonen här och jag är vaken, inte min stil riktigt.. Jag vaknade av att föräldrarna åkte iväg för o träna, dom går ut o springer någon gång mellan 5-6 på morgonarna nämligen.. hur orkar man? typ natt juu;)

Idag står city på schemat. Vi ska skaffa en mobil till mig, bankkonto och lite sådär. Ruth ska byta någon julklapp hon inte ville ha och jag ska nog försöka kika efter lite smått o gått också. lär ju vara kaos nu när rean är igång, räcker ju för tusan o åka till skövde då så får man kämpa med parkering o sånt;)

Igår började pappan o snacka med mig om att de finns mkt djur som man kanske inte vill stöta på här, spindlar, ormar o sånt. och mamman säger, greg, skräm inte iväg henne med en gång. haha
Men vad är de första som händer när vi kommer till garaget här hemma? joo de här..


Greg och Ruth - Okey, Welcome to Australia Erica! haha

Hejsvejs


HELLO AUSTRALIA!

Blev bara 4 h sömn efter hejdå festen men skit samma tänkte jag, kan ju sova hur mkt som helst på flyget, jo men visst. sov 3 h av 29;) dessutom åkte jag bil med mamma o pappa några timmar innan de och sen från flygplatsen och hit också. Men av någon konstig anledning var jag inte trött när jag kom fram, va så mkt nytt o se på, träffa familjen osv. Så vi har spenderat dagen på beachen och i vår pool här vid huset. Men nu kan jag säga att jag är en död fesk och klockan är bara 15.30.. ska försöka kämpa igenom dagen så jag kommer in i tiden fort.

Jag kan säga som såhär, även om jag inte är den som rest mest av oss här i världen så har jag ändå besökt en hel del platser i europa och i sverige men jag har aldrig någonsin varit på något så fint ställe som just här jag bor nu. De är helt galet fint. Familjen verkar desstuom hur bra som helst. Tror jag kommer trivas som fisken i vattnet.


Hela familjen mötte mig på flygplatsen och hade med sin en ballong;) haha


Jag och Findlay


En liten cooling, och Greg i bakgrunden


Vår pool


Findlay

utsikten från vår balkong:)

Hörs snart igen, ska bara försöka sova ikapp lite först!
Ciaaaaooo


hej då fest

Juldagen blev en hejdå fest för mig, kom massa med människor så de var riktigt kul. Dock sprutade tårarna som bara den när de närmade sig sitt slut. Började någon gråta så grät den andra ännu mer buuuhuu.
I WILL MISS YOU!







charmig tjej

Håller på o packa ner lite grejer här hos pappa. han kommer ju antagligen inte bo kvar här när jag kommer tillbaka så bäst o få ner lite i låter o sådär. och då hittade jag massa gamla kort. Kolla in denna charmiga tjejen;) jaa frågan är ju om de är jag eller min syster.. haha.

fast nee, inte så charmig ändå, bävertänder och uppspärrade ögon är ingen bra kombo;)


RSS 2.0