Sista dagen

Snart dags for sista kvallsmaten har. Vi lamnar hotellet kl 6 imorgon bitti sa blir nog en lugn kvall:) Idag har vi varit pa ett outlet shoppingcenter med bara massa markes butiker, jag kopte mig tva nya converse for $75 som ar typ 525 kr;) ett par kostar ju mer i aus och swe. Sen blev de en Armani topp, Adidas shorts och t-shirts och tommy hiliger klocka. Allt var super super billigt. Tror jag fick allt for under 1700;) Resten av dagen blev de lek i poolen. En liten flicka pa fem ar kommer fram till mig och vill att jag ska simma med henne. Hon har en flytgrej pa sig men sag inte sa stabil ut anda sa jag fragade vart hennes mamma var, da hittade hon pa att hon sov i sin solstol (hon var vaken och hade koll pa flickan hela tiden visade de sig sen). Findlay forsokte leka lite med henne men sen ville han ga till bubbelpoolen men hon ville hellre simma med hans "mamma", alltsa mig.. Haha. Jag sa att jag maste vara med honom men da sager hon, men du maste simma med mig annars kanske jag drunknar.. Okeej, ingen press pa mig. Tva 5 aringar o halla koll pa i olika pooler. Haha. Hors fran Sydney nasta gang. Take care!


Snorkling

Aloha!
Jag har fatt ett nytt intresse sen jag kom till Hawaii, snorkling. Gillade de innan ocksa men nu skulle jag kunna gora de hela dagarna. Sa hilma mycket haftiga fiskar och klart vatten har. Tror snart jag sett alla fiskar fran "Hitta Nemo" filmen, forutom sjalvaste Nemo;)
Igar blev de till och med snorkling nar de var solnedgang:)

Vi firar Gregs fodelsedag har ikvall for de ar hans fodelsedag i Australien just nu och aven i Sverige faktiskt. Men de blir mer firande imorgon nar han har sin fodelsedag i Hawaii tid. For imorgon lamnar vi beach huset och aker tillbaka till Waikiki for tva natter till pa hotell:) baaah, vill aldrig lamna Hawaii!

Mahalo

Hawaii levererar

Greg har med sin IPad sa jag passar pa o uppdatera lite har. Tyvarr ar alla bilder pa mina kameror sa far vanta och visa er tills jag ar tillbaka i Sydney:)
Men jag kan saga att Hawaii ar precis som de ser ut pa alla postcards och pa film. Helt fantastiskt fint. Jag hade hoga forvantningar eftersom jag hade hort sa mycket bra om de men allt ar over forvantan. Ja som ni kanske forstar ar detta nu mitt favoritstalle av alla stallen jag besokt:) Ttys

The day with a big H

Jag har väntat på att denna dagen ska komma sen jag var typ 10 år. Jag ska till Hawaii, kan ni fatta? Det kan i och för sig inte ens jag förstå men shiiit vad jag är glad:)
Bara packa ner allt i väskan nu och sen ska jag ta mig till flygplatsen. 10 timmars flygtur. Ser inte jättemycket fram emot just flyget men vad fasen, 10 timmar kanns som "peace a cake" efter resan mellan Sverige och Australien;)

Tror jag kommer ha svårt att få tag på dator så jag kan uppdatera bloggen under semestern men vi får se. Annars hörs vi igen när jag är tillbaka runt 1:a augusti:)
So long. Take care!
 
 

back in sydney

Då var jag tillbaka i Sydney. Ska bli så härligt o få sova i min egna säng inatt:) Veckan i Cairns har varit helt galet rolig och bra. Jag lägger upp lite bilder som får beskriva allt:)

Nu håller jag på och tvättar o grejer för imorgon bär de av till Hawaii! wiiihoo. life is good!
snorkling i Barriär revet
 
hoppande krockodiler åkte vi runt och såg
 
 

The Lagoon

Har spenderat hela dagen under klarbla himmel vid Lagoonen. runt 30 grader och hur gott som helst. Dock visar UV stralingen pa extrem fara for tillfallet.
Ikvall blir de partyyy for hela slanten.

C ya

snorkling och krockodiler

Hej o ha! har sitter jag pa hostlet i Cairns och har de gott. Forsta dagen spenderades ute i Great barrier reef, och de va helt fantastiskt. Dar snorklade vi runt och sen solade vi pa baten efter. Hoppande val sag vi ocksa:)
Igar akte vi ut i regnskogen, kollade pa krockodilshow, klappade kangurus, krockodiler och koalor.
Idag har vi bara hangt runt Lagunen har i Cairns. Man kan namligen inte bada i havet har runt city da de kan finnas krockodiler.

Party har vi ocksa hunnit med och de lar de bli mer av. Tror dock de blir en lugnare kvall med biljard, pinging och mat pa hostelet ikvall.

Ska forsoka slanga in lite mer bilder pa fredag nar jag mellanlandar i Sydney innan Hawaii:)
Men sannahar skyldar sitter uppsatta mitt i city och inget stangsel eller nagot finns de:)
 
Cheers

Pa plats

Da ar jag pa plats i cairns. 28 grader just nu sa jag ligger o solar i vantan pa att min kompis Emma ska komma hit:) Cheers


Cairns

Ar nu pa flygplatsen i Sydney och ska strax ivag till cairns:) borjar bli lite nervos som jag alltid blir innan jag ska flyga:) men de ska bli superkul o komma ivag lite:) Hoppas vadret visar sig fran en battre sida an vad prognosen visar bara;) Puss o kram


packnings time

Ska börja packa inför Cairns nu ikväll tänkte jag, eller i alla fall börja lägga fram lite grejer. Får se hur de går, jag är inte världens bästa packare precis. Mamma, pappa och min kompis Elin fick ta ett kik i min resväska innan jag åkte hit till Australien för jag hade massa kilo övervikt. Hade ändå 3 kilo för mycket i väskan när de va dags för avfärd. Men nu är det ju som tur inte för ett helt år jag packar, men väskan kommer också vara mindre så man kan väl säga att de blir typ samma sak ändå;)

Aja, annars har jag mest spelat gitarr, gymmat och kört runt på Findlay idag. En jobb dag kvar sen bär de av, wiiihooo!
Såhär glad är jag för att snart få åka ut o resa.
 
Ha en bra torsdag Sverige!

semester, koms komsi

Idag har jag en sån där slödag. Har ingen ork, vill helst bara sitta inne och kolla serier hela dagen.
Jag kom i alla fall precis hem efter att ha hämtat Findlay i city och han kommer snart ha simlektion. Men ikväll blir de bara chill framför tv:n. Jag och lill pojken är själva hemma.

Förövrigt så räknar jag ner dagarna till semester nu:) vid den här tiden om 4 dagar är jag uppe i Cairns och än så länge ser vädret lovande ut där uppe. Sen är de bara 11 dagar kvar tills jag sitter på planet till Hawaii! Excited!

The O.C.

Sen en tid tillbaka har jag börjat kolla på The O.C. igen. Måste säga att de är en av mina favorit serier av alla jag sett. De som är lite kul och se nu i efterhand eftersom de spelades in (2004-2006) typ, vilket som förövrigt känns som max 2 år sen. Time flies! De roliga är i alla fall att man ser så många andra kända människor i serien nu. Personer som gäst spelat en eller kanske två avsnitt är nu stora skådespelare. En av Twilight skådisarna är med, tror de är tre personer från serien Hart of Dixie, en av huvudpersonerna från 90210. Ja, de är i alla fall många som nu har fått en bra karriär.

Dagen idag har spenderats med Terese, brunch och lite solning nere i Manly Corner:)

Jag och Federica från Lady Gaga kvällen

some nights

 
Jag bara älskar denna låt!

goodbye bbq

Igår kväll hade vi hejdå bbq för Federica tillsammans med hennes familj och hennes host-familj. God mat och riktigt trevligt. De är så kul att träffa sina vänners familjer här borta. För de är så konstigt, som t.ex. jag och Federica har pratat och umgåts mer eller mindre varje dag i över ett halv år men vi vet egentligen ingenting om varandras liv där hemma. Man kan prata om sin familj ibland med vi har ju ingen aning om hur dom är osv. Så de var i alla fall super kul att få träffa hennes familj.

Jag Federica och hennes syster Ambra åkte hit till Manly på natten och festade. De var en riktigt bra kväll:) Nu kommer jag inte träffa Federica förens på kvällen när jag kommit hem från Hawaii. Hon börjar resa med sin familj på måndag och sen har hon ett par dagar i Sydney innan hon åker hem men då är jag som sagt och reser så jag kommer hem kvällen innan hon åker hem.. sad times.

 

internet är tillbaka, wiihoo

Internet är äntligen tillbaka så nu ska de bli bättre uppdaterat här.

Lägger upp lite bilder från senaste veckan.
Hejdå middag för Sofhie Federica Christian och Julian.
Sista playdejten för mig Fin, Sean och Federica.
Skridskoåkning på Bondi beach, de va vaaaarmt. Och galet kul o se alla Aussies åka runt som bambi på hal is.
Jag och Terese köpte en drink som vi tyckte såg god ut men fy fasen äcklig den va.
Och så var Daniela med också:)
Så här har min senaste vecka sett ut mer eller mindre.
Idag ska jag på hejdå BBQ för Federica med hennes host familj + hennes riktiga familj som är här och hälsar på nu:)
Jag klädde ut Findlay en dag innan ett disco på skolan;) haha.
 

Jag lever

Jag lever, men internet hemma fungerar into for tillfallet och blogg appen pa mobilen verkar inte fungera langre heller.
Gor en battre uppdatering med bilder o grejer fran de senaste dagarna sa fort internet fungrar igen.

Puss o kram

RSS 2.0