Resplaneringsdax!

Har precis pratat i Skype med Sandra i två timmar vilket iofs känns som 10 min. Men vi börjar prata lite om att resa när jag är klar som Au pair. Men vart fasen ska man resa? Vi har hela världen o välja på. Detta är vår livs resa som man har väntat på att kunna göra i så många år. Men nu när de väl är dags o planera så vet vi inte alls vart vi vill.
Under dom här två timmarna kom i i alla fall fram till att vi ska försöka hålla oss på denna delen av jordklotet. Vi pratade nämligen om en sväng till Mexico eller något sånt men nix. De får bli senare i livet. Som de ser ut nu lutar de åt Nya Zeeland, tillbaka till Australien fast till väst sidan och sen vidare till Phuket eller något sånt land där man bara kan chillla, leva billigt och ha de gött ett tag efter att man har left som en fattig backpacker ett tag:) Vad tycker ni om den idén? Har ni bättre förslag så säg gärna till. Vi är öppna för förslag:)
Nu är bara frågan, hur mycket kommer detta kosta? Känner mig sjukt taggad på de här. Men kanske inte borde hoppas på för mycket innan vi har fått priser och så. Men resa ska vi göra i vilket fall. Får se om vi har råd med allt vi vill bara:)


Så här härligt ser vattnet ut i västra Australien:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0