Twins

Jag och sandra går under namnet twins här kan man säga. Vet inte hur många som har frågat om vi är syskon, någon var till och med chockad att vi inte var tvillingar. Vi har aldrig någonsin hört att vi är lika tidigare och vi ser inte själva likheten nu heller.
Slutade i alla fall med att en av alla dessa personer drog slutsatsen att vi hade umgåtts gör mycket, de va därför vi va lika. Haha, och de hann hon komma fram till under tiden hon serverade oss en smörgås på Subway! Haha.

En annan rolig grej har hänt. Det kom in massa nytt folk på hostelet igår och en tjej kom in i vårt rum. Vi började prata engelska med henne men hon hade hört oss prata svenska så hon svarade på svenska. Vilket ledde till att vi undrade var i Sverige hon kom ifrån. Jo Falköping! Hur stora är oddsen? Och så visade det sig också att hennes syster har varit tillsammans med en släkting till mig. Världen är sjukt liten ibland:)

Idag blev de lite beachhäng men det var rätt monligt idag så fick bli en sväng till Victoria's secret. Och där med kom vi ut med vår tredje shoppingpåse därifrån. Den affären är som en drog alltså:)
Lite goa amerikanska pannkakor har vi fått i oss också:)
Avslutade precis dagen med en ansiktsmask o nu blir de nog snart sovdags:)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0